En del av elektrikerkjeden:

Dagens elbilladerne er fullproppet av nyttige funksjoner som du kan tilpasse og styre rett fra mobilen din. Du kan optimalisere ladingen ut fra både strømprisen og tilgjengelig strøm i strømnettet, få oversikt over ladehistorikk og legge inn tidsbestemt lading for eksempel om natten.

Mange av de nye elbilladerne er også utviklet med spesielt fokus på design, størrelse og farger, slik at de glir sømløst inn på garasje- eller husveggen din, uten å se klumpete og forstyrrende ut.

Her er tre populære elbilladerne på markedet i dag.

Zaptec Go

Zaptec Go er en liten smartlader som passer til alle typer elbiler, strømstyrker og strømnett.

Den har innebygd lastbalansering, som betyr at den optimaliserer hvor mye strøm den trekker etter hvor mye som er tilgjengelig i strømnettet. Laderen tilbyr også smartlading med funksjonen Eco Mode, som gjør at bilen automatisk lader når strømprisen er lavest.

Zaptec Go er ikke større enn et nettbrett, og dermed en av de minste hjemmeladerne av denne typen. Den har et minimalistisk og stilig design og kommer i seks forskjellige farger.

Elbilladeren er enkel å bruke og har blant annet funksjonsbelyst stikkontakt og mulighet for RFID-brikke. Den har innebygget 4G og WiFi-funksjonalitet, og oppdaterer seg automatisk med de nyeste funksjonene. Dette gjør at den krever minimalt med vedlikehold og stort sett styrer seg selv.

Modellen Zaptec Pro er tilpasset borettslag og større parkeringsanlegg.   

Charge Amps Halo

Den første laderen fra Charge Amps, Halo, er fortsatt høy-aktuell. Den skiller seg ut fra de mer firkantete ladeboksene med sitt runde design, som også fungerer som stativ for ladekabelen når den ikke er i bruk.

Halo har LED-lys sånn at du ser hva du gjør i mørket. I tillegg til smarte funksjoner som app-styring.

Halo kommer i en variant med ekstra stikkontakt under selve ladeboksen – kjekt hvis du vil plugge støvsugeren eller høytrykkspyleren.

Halo er skapt spesielt for det nordiske markedet og har svært høy IP-klassifisering. Ladekabelen holder seg felskibel helt ned til -25 grader.

Charge Amps Dawn

Charge Amps Dawn kobles til med 4G eller WiFi, og har en innebygd MID-måler som viser nøyaktig hvor mange kW som er brukt til å lade elbilen. Koble ladeboksen til Charge Amps App for full oversikt over ladingen og strømforbruket ditt. Her kan du se ladestatus, ladehistorikk, legge inn tidsbestemt lading og justere lysstyrke for LED-belysning.

Ladestasjonen er designet av tidligere Koenigseggs sjefsdesigner Joachim Nordwall, og er utviklet med fokus på både utseende og brukervennlighet.

Den har ikke innebygd lastbalanserer, men du kan kjøpe Charge Amps Amp Guard som tilbehør ved siden av. Denne lastbalansereren er også kompatibel med lading fra solcellepaneler via den integrerte funksjonen Green Charging.

Charge Amps Dawn har en kraftig prosessor og kan seriekobles, og egner seg også for borettslag og parkeringsanlegget på arbeidsplassen.

Ikon

Bestill elektrikar

Trenger du hjelp av ein elektrikar? Ta kontakt med oss i dag!

Kontakt oss →